IBD ali kronično vnetje črevesja

IBD driska
Kronično vnetje črevesja

Mac je kuža z obsežno zdravstveno kartoteko. Glavni vzrok za tako stanje so slabi veterinarski posegi in nepravilna zdravljenja. Rezultat je doživljensko šepanje z omejenim gibanjem ter uničena črevesna flora s krvavimi driskami, bolečimi krči in slabostjo. Zadnja diagnoza je bila postavljena spomladi v veterinarski ambulanti – IBD. In terpija, le kdo bi si mislil, najmanj pol leta antibiotikov in Ultop. V primeru slabega izida pa kortikosteroidi doživljensko.
Odločila sem se za drugačno pot. Najprej mi je pri moji novi poti pomagala Mojca z bioresonanco. Želela pa sem še izboljšati stanje po omenjeni terapiji . Kontaktirala sem Matica, ki se je hitro odzval in prišel z iglicami. Po nekaj terpijah se je stanje še dodatno izboljšalo. Svetoval mi je tudi pri prehrani, ki naj bi uravnotežila yin-yang odnose v telesu.
Danes nima krčev, nima krvave driske, prebava je skoraj optimalna. Le tu in tam se pojavi še kakšen simptom, ki pa naslednji dan izzveni. Ker je zadeva kronična tudi ne pričakujem popolne ozdravitve. S terapijo bom še nadaljevala glede na njegovo zdravstveno stanje.
Tudi osebno imam dobre izkušnje s TKM in zdravljenju z iglicami, zato mislim, da je vredno vsaj poskusiti. Rezultati so vidni.

Petra iz Ljubljane

Scroll to Top